Producator Portelanuri Alba Iulia

Alege vesela din portelan!

Alege vesela din porțelan!

Alege vesela din porțelan! Știai că pentru ceștile din carton se folosesc mai multe resurse de pe Terra decât pentru ceștile din porțelan?

Institutul German pentru Protecția Consumatorului atrage atenția asupra ceștilor din carton pe care le folosim pentru a consuma băuturi și subliniază faptul că pentru ceștile din carton se folosește o cantitate mult mai mare de materii prime decât pentru cele de porțelan.

Practic, 10 cești din carton sunt echivalentul unei cești de porțelan care este eco-friendly și poate fi folosită o perioadă mult mai lungă de timp. Specialiștii ne atrag atenția și asupra veselei din bambus care conține plastic, melamină dar și alte ingrediente toxice. Acest tip de veselă nu se poate folosi în cuptoarele cu microunde și nu sunt nici biodegradabile.

Studiile arată că vesela din porțelan este recomandată pentru a fi folosită deoarece pe lângă faptul că este eco-friendly, nu produce reacții atunci când intră în contact cu alimentele.

Sursa: Deutsche Umwelthilfe e.V, The Royal Institute of Technology, Schweden, CIRAIG Montréal (QC) Canada, Koenitz Newsletter

ANPC SOL

Toate drepturile rezervate © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv