Producator Portelanuri Alba Iulia

Despre noi

Pasiunea se moștenește în familie

Pentru noi, pasiunea înseamnă multe lucruri, dar, mai ales, înseamnă hotărârea noastră și munca depusă pentru furnizarea întotdeauna a celor mai bune produse. Noi credem că pasiunea nu este ceva ce ai pur și simplu, ci este ceva pe care îl dezvolți, îl moștenești, îl înveți și mai presus de orice, îl simți. Întotdeauna așa s-au făcut lucrurile în familia noastră.

Familia noastră. Pentru că suntem o familie. O familie mică la început, doar 3 persoane într-o cameră de dimensiuni reduse, unde produceam veselă din porțelan pe baza propriilor noastre modele. Aceasta a fost în 1991, un an în care majoritatea noilor companii private românești au avut prilejul să găsească cele mai bune rețete și condiții pentru business. Produceam articole decorative din porțelan, atât pentru companii mici, cât și pentru magazine.

Am sărbătorit cu pasiune fiecare succes, mic sau mare, fiecare nou membru al echipei noastre, fiecare nouă colecție de porțelan frumos, alb. Am continuat să mergem mai departe pe drumul ales, așa cum ne indică și numele nostru - Axa - o linie dreaptă.

Suntem încă o familie astăzi. Una mai mare, de aproximativ 60 de membri, într-un spațiu de peste 100 de ori mai mare decât cel în care am început. Însă acest lucru se întâmplă, de obicei, doar companiilor care continuă să meargă în direcția corectă, urmându-și pasiunea. Încă avem sediul în orașul nostru natal Alba Iulia, un loc binecunoscut pentru producția de porțelan.

Secretul nostru cel mai bine păstrat

Suntem prezenți acum atât pe piața românească, cât și pe cea europeană, livrând produsele noastre din porțelan fabricate cu pasiune clienților din întreaga lume. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a fi flexibili și de a ne adapta la orice solicitare sau dorință a clienților, la orice noi tendințe și cerințe ale pieței.

Chiar de la bun început, am dorit să ne asigurăm că ne putem menține avantajele competitive - calitatea produselor noastre și gradul superior de alb, asigurate prin combinarea materiilor prime de înaltă calitate cu utilizarea rețetei proprii în procesul de producție.

De la mic la mare

A însemnat multă muncă și determinare. Dar sincer, ne-am bucurat de fiecare minut atât de mult, încât pare că a durat doar o secundă. Avem acum un portofoliu de peste 1.000 de produse individuale din porțelan. Cele mai multe dintre ele sunt produse dedicate așezării și servirii mesei, pentru HoReCa, dar producem și produse private label pentru clienții noștri. Toate sunt propriile noastre design-uri și modele originale. De asemenea, suntem mândri să oferim clienților noștri posibilitatea de a crea noi produse la cerere. Deținem tehnologia și personalul calificat pentru a produce toată gama de produse din porțelan.

Înțelegerea nevoilor și afacerilor clienților noștri ne-a făcut să realizăm că trebuie să oferim soluții integrate pentru servirea mesei. Începând cu 2010, avem un parteneriat strategic cu compania franceză Guy Degrenne, care oferă o gamă extinsă de pahare, pahare din cristal și tacâmuri din oțel inoxidabil. Mai târziu, marca olandeză Sola a adăugat și portofoliul său de tacâmuri din oțel inoxidabil.

Din 2012, suntem prezenți în fiecare an cu propriul stand de expoziție la târgul internațional Frankfurt Ambiente, lider pentru bunurile de consum, o decizie strategică care aduce un flux de clienți și colaboratori noi în fiecare an. Toate acestea ne fac una dintre primele 5 companii românești din industria tacâmurilor și producătorul de porțelan pe locul 2 în România.

Relații de lungă durată

Avem relații de lungă durată cu peste 80% dintre clienții noștri. De ce? Pur și simplu pentru că este mult mai ușor să lucrezi cu cineva care te cunoaște pe tine și serviciile tale, care se poate adapta la toate nevoile tale și care îți poate suplimenta toate comenzile în fiecare an, astfel încât să nu epuizezi niciodată stocul de produse pentru servirea mesei. Noi suntem acel partener pentru clienții noștri.

Ne tratăm clienții așa cum ne tratăm prietenii sau familia, pentru că ei sunt partenerii noștri și oferim doar cea mai bună calitate partenerilor. Așa cum ai face-o celui mai bun prieten al tău.

Mulți ani mai târziu ...

Drumul a fost lin pe parcursul acestor ani? Probabil că nu întotdeauna, dar ne-am bucurat de fiecare pas și am învățat din toate greșelile noastre. Acest lucru ne face mai puternici în fiecare zi. Alături de pasiunea noastră pentru porțelan, desigur.

ANPC SOL

Toate drepturile rezervate © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv