Producator Portelanuri Alba Iulia

Livrarea se face prin firma de curierat rapid numai pe teritoriul României, în termen de minim 2 zile și maxim 18 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică a comenzii la adresa specificată de dumneavoastră, în funcție de caracteristicile fiecărui produs. În cazul unei Forțe Majore livrarea poate întarzia.

Vă rugăm să folosiți adresa la care puteți fi disponibili între orele 9-18, în zilele lucrătoare (în funcție de firma de curierat, se pot efectua livrări și sâmbăta), livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per comandă este de 25 lei.

Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau de altă natură. De asemenea, contractul va fi interpretat și executat cu bună credință. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relații contractuale.

Comenzile sunt procesate și livrate de Luni până Vineri, cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate și expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna următoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu confirmarea telefonică a comenzii de către un reprezentant Axa Porcelaine.

Nu suntem responsabili pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forță majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 18 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. Vă rugăm să verificați, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondența codului de livrare cu cel din comandă.

Vă rugăm să semnalați orice lipsă a conformității, în scris, atât în documentația firmei de curierat, cât și pe adresa noastră de email contact@axaporcelaine.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea initială, fără a-l utiliza și fără a desprinde etichetele.

Pierderea sau deteriorarea produselor comandate în magazinul nostru online trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

 

Conditii de livrare si plata

Vă punem la dispoziție 3 modalități de plată. Alegeți-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

  • Plata ramburs prin  Courier (recomandat)
  • Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
  • Plata prin card (recomandată pentru persoane fizice)

Plata ramburs prin Curier. Comanda se achită în momentul în care veți primi coletul de la curier. 

Transfer bancar. Metoda de plată preferată de clienții cu personalitate juridică. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe e-mail, originalul facturii fiind prezent în colet. Comanda va fi procesată după ce primim confirmarea plății pe e-mail. Factura nu va conține și plata transportului (prin una din cele două metode disponibile), în acest mod coletul ajungând la dvs. cu obligația plății taxelor de transport.

Date pentru transfer bancar:

  • SC AXA PORCELAINE SRL
  • Banca TransilvaniaIBAN Ron: RO54BTRL00101202665098XX

Plata online cu cardul. Este o metodă de plată preferată de clientii persoane fizice și este realizată prin sistemul MobilPay (al Netopia Payments). Plata se efectuează automat. Tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului tău de utilizator.

În cazul Plății prin Card, livrarea produselor va fi realizată prin Curier astfel:

  • în termen de maxim 48 ore pentru comenzile realizate în interiorul săptămânii: luni ora 09.00 - joi ora15.00;
  • în termen de maxim 72 ore pentru comenzile realizate la sfârșit de săptămână.

Atenție: În funcție de locația dvs. sau de sărbătorile legale poate exista o întârziere de maxim 24 ore (depinde de modalitatea de lucru a curierului, sau politicile acestuia).

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de locația unde se face livrarea și greutatea coletului.

  

 

Transport Gratuit: 

Comenzile se livrează gratuit doar pe teritoriul României în toată aria de acoperire a Curierului (localități pentru care Curierul nu percepe km suplimentari), pentru clienții persoane fizice.

Produsele care beneficiaza de transport gratuit sunt cele care pot fi achizitionate online. Pentru celelalte produse (care pot fi adaugate in liste de "solicita oferta"), costul de transport va fi mentionat separat in oferta personalizata.

Pentru detalii suplimentare referitoare la condițiile de livrare, plată și retur, puteți consulta termenii si conditiile acestui website.

ANPC SOL

Toate drepturile rezervate © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv