Producator Portelanuri Alba Iulia

30 de ani de Axa Porcelaine

Anul acesta aniversăm 30 de ani. E mult sau puțin?

Ne-am amintit, alături de echipa Axa Porcelaine, câte puțin din acești ani. Unii colegi sunt alături de noi din primul an de activitate. Au acum copii, care la rândul lor au și ei copii. Ne-am amintit de primele produse realizate în fabrică. De bibelourile care acum nu mai au căutare. De primele comenzi. De primele produse create de la zero după tendințele vremii.

Astăzi suntem al doilea producător de veselă din porțelan din județul Alba și din țară, cu un portofoliu de peste 1000 de produse individuale din porțelan. Cei 30 de ani au trecut peste noi repede, uneori cu pași mari și apăsați, alteori cu pași mici și rapizi. Dar toți pașii au fost pe același drum, ascendent, spre mai bine, mai mult, mai frumos. Singurul aspect care nu s-a schimbat deloc în tot acest timp este pasiunea noastră – pasiunea pentru porțelan. Emoția care ne încearcă de câte ori scoatem din matrițe produsele încă moi, și le pregătim pentru prima ardere. Bucuria sinceră atunci când le pregătim pentru livrare, întotdeauna atenți la ambalare, pentru a ajunge în cele mai bune condiții la destinație. Și mândria extraordinară atunci când ne oprim să luăm masa undeva în țară, iar mâncarea, cafeaua sau ceaiul sunt servite într-un produs realizat de noi.

 

Ce au însemnat acești ani pentru noi?

Creștere, dezvoltare, multă muncă, seriozitate, ambiție, adaptare, experiență, continuitate. Experiența de 30 de ani ne recomandă ca unul dintre cei mai serioși și calitativi producători de veselă de porțelan. Recunoscuți în toată țara și în mare parte din Europa, Axa Porcelaine colaborează constant cu un număr mare de clienți din domeniul HoReCa și retail, în segmentul Business-to-Business.

 

 

Avem acum alături de noi clienți de 10, 15, 20 ani. Avem produse-emblemă, cu tradiție în România. Avem parteneriate solide cu producători de tacâmuri și pahare. Am investit constant în tehnică și materie primă de calitate, strategie care ne-a adus recunoaștere pe piața internă și internațională. Produsele Axa Porcelaine sunt apreciate pentru durabilitatea crescută și pentru gradul superior de alb, asigurat prin combinarea materiilor prime de înaltă calitate cu utilizarea rețetei proprii în procesul de producție.

Fondată în 1991, Axa Porcelaine este o afacere de familie, ajunsă la a doua generație. Familia Sarmeș a pus bazele fabricii de porțelan, iar echipa avea pe atunci 3 membri. Astăzi, echipa numără peste 50 de membri, iar la conducerea fabricii s-a alăturat și Amalia Baciu-Sarmeș, fiica celor doi fondatori, care a preluat partea de vânzări, marketing și operațiuni. Am fost întotdeauna alături de clienții noștri, cărora am încercat să le venim în ajutor cu servicii realiste și specializate. Printre beneficiile pe care le oferim se numără consultanța de specialitate în selectarea celor mai potrivite produse pentru clienții noștri, posibilitatea de a testa mostre gratuite și de a vedea simulări de produse, alături de experiența în soluții de aranjare a mesei. Unul dintre avantajele de care se bucură cilenții noștri este continuitatea – posibilitatea de a comanda oricând produsele din comanda inițială, completând astfel oricând serviciile achiziționate cu același tip de produse. În 2020 am lansat magazinul online, decizie care ne bucură, pentru că vedem o continuă creștere a acestui sector.

Ne uităm spre viitor cu încredere și bucurie. Avem multe idei, pe care de-abia așteptăm să le punem în practică. Ne dorim să continuăm pe același drum, pentru că pasiunea pentru porțelan este tot aici, în inimile noastre.

ANPC SOL

Toate drepturile rezervate © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv