004.0258.818.901

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

COLECTII NOI

Ati avut deseori dileme in alegerea veselei? Axa Porcelaine va poate oferi consultanta incepand cu stabilirea necesarului de sortimente si a modelului potrivit pentru locatia dumneavoastra. Specialistii nostri sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu oferte atractive adaptate unui stil clasic (cum sunt modelele rotund, oval, etc) sau unui stil modern (evidentiat prin produsele nonconformiste triunghiulare, patrate, octogonale) care sa va aduca un plus de prospetime intotdeauna binevenit.

Intr-o lume in care tendintele modei - indiferent de nuantele ei – sunt in continua transformare, Axa Porcelaine intelege nevoia clientilor de a iesi in evidenta. Ca atare, incercam sa cream in permanenta modele noi fie la cererea clientilor, fie din proprie inspiratie.

Cu siguranta multi dintre dumneavoastra v-ati dorit la un moment dat o ceasca de cafea despre care sa puteti spune ca “e a mea si numai a mea”. La Axa Porcelaine aceasta dorinta poate deveni realitate. In egala masura, noi putem personaliza cu sigla dumneavoastra produsele cu care urmeaza sa se echipeze locatia dumneavoastra.

Va asteptam !