004.0258.818.901

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

COLECTII NOI
Povestea Axa Porcelaine a început acum 25 de ani, în Alba Iulia, un oraș cu o lungă tradiție în fabricarea porțelanului fin în România. Am pornit la drum ca o mică afacere de familie, cu multă pasiune, dedicare și pricepere în arta porțelanului, și am reușit ca în primii ani să ne facem remarcați pe piața din România și din Europa, datorită calității produselor noastre, a design-ului funcțional și actual, dar mai ales datorită flexibilității și puterii de adaptare constantă la noile tendințe și la cerințele pieței.
Materiile prime calitative, utilizarea rețetei proprii în procesul de producție și echipa de specialiști Axa Porcelaine asigură o calitate ridicată a produselor noastre, și un grad de alb net superior. Relațiile de colaborare cu clienții noștri, branduri de renume local și internațional, sunt de cele mai multe ori de lungă durată, dovedind calitatea constantă a produselor și serviciilor pe care le oferim.
Axa Porcelaine înseamnă pasiune pentru design, formă, și calitate, alături de priceperea și dedicarea echipei noastre, elemente pe care le punem cu grijă în fiecare produs de porțelan pe care îl realizam.

VESELA

Multitudinea de produse Axa Porcelaine va va permite sa realizati o aranjare a mesei cat mai utila, dar si cu un design atragator. Produsele noastre sunt concepute pentru a permite o depozitare cât mai economică, iar dimensiunile acestora se încadrează în standardele europene pentru alimentație publică. Se pot comanda atât în gamă, cât și individual.

Detalii 

TACAMURI

Prin parteneriatul strategic cu compania Guy Degrenne – Franta, dar si a prezentei marcii Sola- Olanda, va putem oferi o diversitate de tacamuri potrivite ca si calitate, utilitate, design. Realizate din otel inoxidabil, in stil classic sau contemporan, tacamurile au o rezistenta deosebita chiar si in conditii de folosire intense

 Detalii 

PAHARE

Realizate din sticla sau cristalin, paharele vor face ca degustarea vinului sa fie o experienta de neuitat. Unele transparente, altele colorate, cu picior sau fara, pot folosite cu orice ocazie. La alegere, puteti opta pentru gama economica (sticla) sau premium (cristalin).

 

 

 Detalii 

PRODUSE DECORATE

Pregatiti o lansare de produs nou si vreti sa il personalizati? Nimic nu este mai usor: la AXA Porcelaine puteti personaliza produsele din portelan HORECA cu logo sau decor pe toata suprafata peodusului. Iar pentru bucataria dumneavoastra puteti alege seturi personalizate cu levantica sau innobilate cu aur sau platina. Chiar si pentru cei mici avem produse pe gustul lor: cu animalute!

 Detalii