Porcelain producer in Alba Iulia

Scurt ghid de aranjare a veselei, a tacamurilor si a paharelor pe masa

Scurt ghid de aranjare a veselei, a tacâmurilor și a paharelor pe masă

Fie că este vorba despre o masă la care ia parte un invitat special, fie că vorbim despre un eveniment major la care vor participa sute de persoane, există o serie de reguli de care trebuie să ținem cont atunci când aranjăm vesela, tacâmurile și paharele pe masă.

Pentru a vă ușura munca, am ales să dezbatem acest subiect și să vă prezentăm o listă de reguli pe care orice locație și implicit noi oamenii, trebuie să le respectăm.

Studiile actuale arată că vesela face parte din strategia de marketing a hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor etc., tocmai de aceea i se acordă o importanță deosebită. Brandingul veselei (fie că vorbim despre logo-ul imprimat sau design-ul distinct) oferă un detaliu oricărei mese.

Cum aranjăm farfuriile?

Farfuria pentru primul fel de mâncare se așează deasupra farfuriei de suport urmând ca pentru fiecare fel de mâncare să se aducă noi farfurii, așezate la fel, pe cea suport. Există situații în care toate farfuriile vor fi așezate pe masă în ordinea în care se va servi masa, însă acest lucru depinde de specificul zonei sau a restaurantului/hotelului etc. Deși este indicat ca acestea să facă parte din aceeași gamă, nimeni nu se poate opune talentului de decorator care poate combina forme în așa fel încât aspectul final să fie impresionant.

Farfuria jour (cea mai mică) pentru unt se așează în partea din stânga sus a farfuriilor.

ANPC SOL

All rights reserved © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv