Porcelain producer in Alba Iulia

Produsele Axa Porcelaine, online si magazinul propriu

Produsele Axa Porcelaine, disponibile și online prin magazinul propriu

Axa Porcelaine este al doilea producător de veselă din porțelan din județul Alba și din țară, cu un portofoliu de peste 1000 de produse individuale din porțelan.

Experiența de 30 de ani ne recomandă ca unul dintre cei mai serioși și calitativi producători de veselă de porțelan. Recunoscuți în toată țara și în mare parte din Europa, Axa Porcelaine colaborează constant cu un număr mare de clienți din domeniul HoReCa și retail, în segmentul Business-to-Business.

Afacerea Axa Porcelaine este o afacere de familie, ajunsă la a doua generație. Georgeta și Marian Sarmeș, au fondat Axa Porcelaine în 1991 cu doar 3 angajați. Atunci erau la modă bibelourile, coșulețele și balerinele. Peste câțiva ani au făcut pasul spre articole de alimentație publică ajungând în prezent să fie în proporție de aproape 100% furnizori HORECA atât pentru locații din România, cât și din Europa. Între timp, afacerii i s-a alăturat și fiica celor doi, Amalia Baciu-Sarmeș contribuind cu un suflu nou pe partea de vânzari și marketing.

Anul 2020 s-a dovedit dificil pentru întreaga industrie HoReCa, și s-a dovedit momentul oportun pentru ca Axa Porcelaine să facă un pas pe care îl avea deja în plan de ceva timp: lansarea pe piața retail către consumatori individuali, prin magazinul propriu online la adresa https://www.axaporcelaine.ro/magazin

Produsele Axa Porcelaine sunt apreciate pentru durabilitatea crescută și pentru gradul superior de alb, asigurat prin combinarea materiilor prime de înaltă calitate cu utilizarea rețetei proprii în procesul de producție.

Porțelanul este recunoscut ca un material premium, care aduce un plus de valoare oricărei mese, la restaurant sau acasă, și rămâne un clasic absolut când vine vorba de servirea mesei.

Ghidurile de aranjare a mesei sau cele de etichetă în luarea mesei includ întotdeauna vesela de porțelan, ca fiind exponentul calității și a design-ului absolut.

În această perioadă, magazinul online oferă într-o secțiune specială, produse dedicate sărbătorilor. Gama este diversificată astfel încât se găsesc produse personalizate cu motiv de Crăciun și nu numai, dar și produse albe care întotdeauna oferă eleganță meselor în familie.

Unele dintre cele mai solicitate produse sunt și produsele pentru copii. Seturile (farfurie mic dejun, bol cereale și ceașcă de ceai sau lapte) sunt personalizate cu figurine amuzante care îi atrag pe copii la masa pregătită de părinți sau bunici.

Am crezut întotdeauna și am susținut produsele românești, iar mai ales acum, în aceste luni dificile, considerăm esențială susținerea reciprocă a producătorilor locali și autohtoni.

ANPC SOL

All rights reserved © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv