Porcelain producer in Alba Iulia

Portelanul – un stil rafinat

Porțelanul – un stil rafinat

De ce porțelan? Deoarece este cea mai potrivită opțiune pentru utilizare intensivă, păstrându-și în același timp aspectul și calitatea în timp. Chiar dacă pare fragil, porțelanul oferă o durabilitate ridicată, raportat la timp și păstrarea calității. Acest avantaj este rezultatul arderii la temperaturi foarte ridicate (aproape 1400⁰ C) care de asemenea face porțelanul un produs fără porozitate, și, astfel nu reține impurități sau bacterii. Cu cât porozitatea unei piese este mai mare, cu atât va absorbi mai ușor elementele externe precum sosuri și, prin urmare, cu atât mai dificilă va fi igienizarea.

Porțelanul adevărat – denumit și porțelan tare precum cel realizat de Axa Porcelaine – este realizat printr-un amestec de caolin și alte materii prime îmbinate pentru a obține un grad ridicat de alb, realizat după o rețetă proprie. Glazura aplicată în ultima fază a procesului de producție îi conferă un luciu strălucitor.

Pentru ce este folosit porțelanul în ziua de astăzi? Veselă pentru masă, obiecte decorative, echipamente de laborator și izolatori electrici. În industria HoReCa, multe restaurant aleg porțelanul pentru vesela achiziționată obținând un aspect de lux, rafinat, mult superior altor variante de veselă precum ceramica (mult mai poroasă).

Farfuriile din porțelan sunt sigure pentru că nu reacționează cu mâncăruri acide precum lămâia, oțetul sau roșiile. Aspectul ultra-lucios și antiaderent reduce nevoia de a adăuga preparatelor grăsime în exces pentru a preveni lipirea de suprafața de prezentare. Porțelanul este de asemenea rezistent la zgârieturi și la acțiunea razelor UV devenind o variantă preferată de locațiile cu terase la exterior.

 

Porțelanul îmbunătățește aromele și menține igiena. Cu rezistența sa, formele mai subțiri, mai ușoare, mai elegante, durabilitate și finisaj sticlos ușor de curățat, acest material este imediat acceptat de toată lumea ca alternativa superioară de veselă și îmbunătățește rapid viețile oamenilor mai ales în timpul experienței de consum mâncare și băuturi.

Porțelanul de asemenea este rezistent la cuptorul cu microunde, cuptorul electric și congelator. În general, porțelanul în sine nu se încălzește la microunde, dar conduce căldura către preparatul din el. Este cea mai bună alegere pentru restaurant pentru a menține mâncarea caldă. Dacă se așează preparatul cald pe o farfurie rece, aceasta va coborî cu câteva grade temperatura mâncării.

De ce porțelanul alb? Se spune ca este cea mai bună culoare pentru prezentarea preparatelor este albul – și noi la Axa Porcelaine suntem de acord. Farfuriile albe fac ca mâncarea să arate mai elegant și apetisantă. Contrar veselei colorate și cu motive, produsele albe sporesc look-ul preparatelor furnizând o suprafață curată care nu concurează la culorile preparatelor. De aceea, majoritatea blogger-ilor și chef-ilor de restaurant iubesc să își arate creațiile folosind vesela albă. Este foarte versatilă, atemporală și se pretează pentru orice eveniment sau zi de sărbătoare. În restaurantele premium, de top, se va găsi întotdeauan doar vesela albă. Utilizând-o este foarte ușor să se schimbe întreaga senzație a aranjamentelor de masă.

În materie de veselă, porțelanul oferă siguranța unei curățenii desăvârșite. Toate produsele noastre sunt personalizabile, procedura utilizată prin decalcomanie asigurând durabilitate zonei personalizate, care poate fi frecvent curățată în aceleași condiții ca și restul veselei.

Produsele alimentare sunt susceptibile la contaminare și pot fi un mijloc de transmitere a bolilor. De aceea este esențial să alegeți un material care să ia în considerare eleganța, rezistența și, mai presus de toate, siguranța.

Pentru mai multe detalii despre produsele Axa Porcelaine, puteti vizita siteul nostru la secțiunea Cataloage: https://www.axaporcelaine.ro/produse/

ANPC SOL

All rights reserved © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv