Porcelain producer in Alba Iulia

Noi produse din portofoliul nostru

Noi produse din portofoliul nostru

Fiecare produs nou creat combină expertiza și abilitățile echipei noastre de angajați pasionați, cu materialele de înaltă calitate utilizate pentru realizarea porțelanului cu cel mai înalt grad de alb.

De obicei, proiectarea de produse noi vine din dorința de a satisface cererile viitoare de la clienții noștri și pentru a întâmpina tendințele de piață.

Suntem mândri să prezentăm ultimele piese adăugate portofoliului nostru de produse – un set olivieră cu 6 piese, un set special de ceai pentru 2 persoane și o farfurie nouă pentru paste.

Toate produsele pot fi utilizate ca set sau produs individual, dar și împreună cu orice alte produse din portofoliul nostru.

Set Olivieră 6 piese (ref. 1064)

Setul olivieră complet, de 6 piese, este practic și totodată o piesă de decor deosebită pentru masă: ulei și oțet, sticle de 220 ml, agitatoare sare și piper reîncărcabile și suport pentru scobitori.

Produs din porțelan alb de înaltă calitate, acest set poate fi perfect adăugat la prânzul sau cina fiecărui restaurant.

Ceai pentru 2 (ref. 1065) A

cest set de ceai elegant pentru 2 persoane, include un ceainic de 380 ml cu 2 căni și 2 farfurioare. Fiecare cană are 180 ml ceea ce face ca aceasta să fie alegerea perfectă pentru a vă bucura de un ceai în doi.

Toate piesele sunt realizate din porțelan alb de înaltă calitate, care garantează un serviciu de lungă durată.

Farfurie pentru paste (ref. 591/8)

Restaurantele își vor dori acest produs din porțelan de cea mai bună calitate și un design unic, pentru a etala arta culinară clienților lor. În plus, spațiul suplimentar pe masă este un bonus, deoarece această farfurie are un diametru de 28 cm.

Deși am numit-o farfurie de paste, acest articol poate avea de fapt o multitudine de utilizări, de la salate la supe cremă, la deserturi fantezie și, desigur, paste!

ANPC SOL

All rights reserved © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv