Porcelain producer in Alba Iulia

30 de ani de Axa Porcelaine

Anul acesta aniversăm 30 de ani. E mult sau puțin?

Ne-am amintit, alături de echipa Axa Porcelaine, câte puțin din acești ani. Unii colegi sunt alături de noi din primul an de activitate. Au acum copii, care la rândul lor au și ei copii. Ne-am amintit de primele produse realizate în fabrică. De bibelourile care acum nu mai au căutare. De primele comenzi. De primele produse create de la zero după tendințele vremii.

Astăzi suntem al doilea producător de veselă din porțelan din județul Alba și din țară, cu un portofoliu de peste 1000 de produse individuale din porțelan. Cei 30 de ani au trecut peste noi repede, uneori cu pași mari și apăsați, alteori cu pași mici și rapizi. Dar toți pașii au fost pe același drum, ascendent, spre mai bine, mai mult, mai frumos. Singurul aspect care nu s-a schimbat deloc în tot acest timp este pasiunea noastră – pasiunea pentru porțelan. Emoția care ne încearcă de câte ori scoatem din matrițe produsele încă moi, și le pregătim pentru prima ardere. Bucuria sinceră atunci când le pregătim pentru livrare, întotdeauna atenți la ambalare, pentru a ajunge în cele mai bune condiții la destinație. Și mândria extraordinară atunci când ne oprim să luăm masa undeva în țară, iar mâncarea, cafeaua sau ceaiul sunt servite într-un produs realizat de noi.

 

Ce au însemnat acești ani pentru noi?

Creștere, dezvoltare, multă muncă, seriozitate, ambiție, adaptare, experiență, continuitate. Experiența de 30 de ani ne recomandă ca unul dintre cei mai serioși și calitativi producători de veselă de porțelan. Recunoscuți în toată țara și în mare parte din Europa, Axa Porcelaine colaborează constant cu un număr mare de clienți din domeniul HoReCa și retail, în segmentul Business-to-Business.

 

ANPC SOL

All rights reserved © AXA Porcelaine SRL 2022

Web Design by Media Serv