Axa Porcelaine la Ambiente Frankfurt 2019

Pentru al 7-lea an consecutiv, Axa Porcelaine participă la Ambiente Frankfurt, în perioada 8-12 februarie 2019. Fiind unul dintre cele mai importante târguri internaționale de bunuri de larg consum, Ambiente este locul unde majoritatea producătorilor și vânzătorilor se adună o dată pe an. Ambiente 2019 va include aproape 4500 de participanți, din 88 de țări.

Fiecare participare la Ambiente ne-a adus numeroase contacte, lideri și parteneri de afaceri din Europa și din alte țări. Deși este un efort destul să pregătim totul la timp pentru târg și să transportăm toate produsele neccesare la Frankfurt, considerăm că acesta este unul dintre pașii pe care trebuie să îi facem în fiecare an pentru a face cunoscute noile produse și colecții, potențialilor noștri parteneri.

Anul acesta vom prezenta publicului 2 colecții complet noi – Hora și România100 – concepute cu decoratori și artiști locali.

Colecția Hora a fost creată ca un tribut adus tradiției românești, dorind să aducă în viața noastră de zi cu zi căldura și culoarea motivelor folclorice tradiționale. Colecția Hora a fost dezvoltată în colaborare cu studioul de design Porphyras. Toate decorațiunile sunt realizate complet manual.

Colecția Hora include produse selectate pentru servirea zilnică a mesei, de la micul dejun până la cină sau pentru clienții noștri „în mișcare”, cu cana to go.

Colecția România 100 include articole tradiționale de porțelan selectate, precum și unele dintre produsele noastre cele mai vândute, concepute pentru sărbătorirea a 100 de ani de existență pentru România. Toate produsele din această colecție sunt decorate cu sigla România 100.

Vă așteptăm să ne întâlnim la Ambiente în perioada 8-12 februarie, sala 4.2, Booth K27.

Ultimele articole publicate
Contact

Nu suntem aici pentru moment, dar ne puteți trimite un e-mail și vom răspunde în cel mai scurt timp. (EN: We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.)

0

Tastează cuvânt cheie și apasă "enter"